Valor energético (por 100 ml): 50 Kcal (213 KJ) - Proteínas: 0,7 g - Hidratos de carbono: 11,2 g - Grasas: 0,3 g - Vitamina C: 45 mg (75 % CDR / Cantidad Diaria Recomendada por la C.E.) Consérvese en frío (entre 1ºC y 8ºC). Agitar antes de servir. Zumo de naranja, obtenido a partir de aprox. 3 kg. de naranjas frescas. Natural. Sin aditivos, colorantes ni conservantes. Consumir en los tres días siguientes a la apertura del envase. DANONE S.A. - Buenos Aires, 21. - Barcelona
Aliment núm. 2) Nestlé® Grans Chocolats - Chocolate extrafino fondant. Cacao 74 % mínimo. El irresistible chocolate NOIR, rico en cacao debe la fuerza de su aroma a la selección de habas de cacao, procedentes de las mejores plantaciones de América de Sur, Java y África.
Pasta de cacao, azúcar, manteca de cacao, grasa láctea, emulgente (lecitina), aromas.
Peso: 100 g - Energía: 2.474 kJ/ 592 kcal - Proteínas: 7,8 g - Glúcidos: 30,3 g - Lípidos: 45,3 g Nestlé España S.A. Edificio Nestlé 08950 Esplugues de Llobregat (Barcelona)
Aliment núm. 3) "Bastons a l’oli d’oliva" - Valor promedio en 100 g:
Valor energético 474 Kcal (1.992 Kjul)
10 g
Proteínas: 10 g
Hidrsatos de Carbono; 68 g de los cuales:
Azucares: 8 g
Polialcoholes: 0 g
Almidón: 60 g
Proteínas: 10 g
Hidrsatos de Carbono; 68 g de los cuales:
Azucares: 8 g
Polialcoholes: 0 g
Almidón: 60 g
Grasas: 18 g de las cuales:
Saturadas: 2,6 g
Monoinsaturadas: 12,9 g
Poliinsaturadas: 2,4 g
Colesterol: Inapreciable
Fibra alimentaria: 5 g
Sodio: 0,48 g
Saturadas: 2,6 g
Monoinsaturadas: 12,9 g
Poliinsaturadas: 2,4 g
Colesterol: Inapreciable
Fibra alimentaria: 5 g
Sodio: 0,48 g
Aliments núm. 4 (begudes refrescants):
1) Fanta Limón 33 cl. - Bebida refrescante de zumos de frutas. Ingredientes: agua carbonatada, azúcares, 6% de zumo de limón, acidulante E-330, estabilizantes E-414 y 915, conservador E-211, antioxidantes E-300, aromas y colorantes E-104.
2) Kas Limón 33 cl. - Bebida refrescante de zumos de frutas.
Ingredientes: agua carbonatada, azúcares, zumo de limón 6%, acidulante: ácido cítrico, esencias emulsionadas de limón, conservante: benzoato sódico. Colorante: tartracina. Antioxidante: ácido ascórbico.
______________________________________________________________
Qüestionari:
1.- A quin grup d’aliments pertany l’aliment núm. 3?
2.- Quins són els ingredients de l’aliment núm. 2?
3.- Quina és la informació nutricional de l’aliment núm. 2?
4.- Quina és la quantitat diària de vitamina C que recomana la UE?
5.- En un litre de l’aliment núm. 1, quantes proteïnes hi ha?
6.- A quin grup d’aliments pertany l’aliment núm. 2?
7.- En un quilo de bastons a l’oli d’oliva, quants greixos hi ha?
8.- En un litre de Fanta, quina quantitat hi ha de suc de llimona?
9.- Fanta i Kas comparteixen l’acidulant, l’antioxidant, el corolarant i el conservant. Assenyaleu el nom i el codi corresponent de la substància acidulant, del antioxidant, del conservant i del colorant.
10.- Determineu la quantitat de fibra alimentària en mig quilo de l’aliment núm. 3.
11.- Determineu la quantitat de sucres en un quilo de l’aliment núm. 3.
12.- Determineu la quantitat de lípids en dos-cents grams de l’aliment núm. 2.
13.- Determineu la quantitat de sodi en tres quilos de l’aliment núm. 3.
3.- Quina és la informació nutricional de l’aliment núm. 2?
4.- Quina és la quantitat diària de vitamina C que recomana la UE?
5.- En un litre de l’aliment núm. 1, quantes proteïnes hi ha?
6.- A quin grup d’aliments pertany l’aliment núm. 2?
7.- En un quilo de bastons a l’oli d’oliva, quants greixos hi ha?
8.- En un litre de Fanta, quina quantitat hi ha de suc de llimona?
9.- Fanta i Kas comparteixen l’acidulant, l’antioxidant, el corolarant i el conservant. Assenyaleu el nom i el codi corresponent de la substància acidulant, del antioxidant, del conservant i del colorant.
10.- Determineu la quantitat de fibra alimentària en mig quilo de l’aliment núm. 3.
11.- Determineu la quantitat de sucres en un quilo de l’aliment núm. 3.
12.- Determineu la quantitat de lípids en dos-cents grams de l’aliment núm. 2.
13.- Determineu la quantitat de sodi en tres quilos de l’aliment núm. 3.
______________________________________________________________
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada